ᗰᕮᑌKᑎIᕮᑌᗯS

RECHTS NEDERLANDS OBJECTIEF NIEUWS

ISA ZWART MAMME SEE – WEEKEND SWING -_-

Isa-Zwart-Meuknieuws

Mien heule leem lang, denk ik allenig an muziek,  met mien gitaar en mien liedies, veur’n immens groot publiek Ik wil echt niks meer anders, ’twas het enige wa’k wol, as ik moar zing kon, had ik de grootste lol. Met’n bezem as gitaar, en een bossel veur mien neus, stun ik boom op toafel, te zing heul serieus, ik bleef het moar probeern, doordeur leerde ik vlug, En noe stoa ik hier, en denk an mammes woordn terug Refrein: Want Mamme see, denk veurt slaopm in joen bed, Hand’n veur joen oogies, aan de dreum die je hebt, Want het is logisch, wil je het echt zo graag, Vuul de emoties, dan ben je morgn, beter dan vandaag oooohooohoooo Mamma See….. oooohooohoooo Ik verlangde meer en meer, veule nachten in mien bed, met mien oogies stief dicht, leek het bijna een gebed Steeds maar weer probeer’n, en steeds weer overneij stop was geen optie, k’wam steeds weer dichterbij  Het zal mie luk’n zeker weetn, nog een lange we te goan da’k zoveel nachten dreumde, om hier te moogn staon. Veule traon op mien wang, en het zwiet op mien rug,  Denk ik steeds weer, an mamme’ s woord’n terug Refrein: Want Mamme see, denk veurt slaopm in joen bed, Hand’n veur joen oogies, aan de dreum die je hebt, Want het is logisch, wil je het echt zo graag, Vuul de emoties, dan ben je morgn, beter dan vandaag oooohooohoooo Mamma See….. oooohooohoooo Bridge Noe stoa ’k hier, en zuuk ik noar heur blik, Kiek ik in heur in heur oogn, krieg een vertrouwde knik, Want veur mien olders, zing ik hier noe dit lied, en denk terugge, want mamme had geliek. Refrein (Acapella): Want Mamme see, denk veurt slaopm in joen bed, Hand’n veur joen oogies, aan de dreum die je hebt, Want het is logisch, wil je het echt zo graag, Vuul de emoties, dan ben je morgn, beter dan vandaag oooohooohoooo Mamma See (3x) Dan ben je morgn beter dan vandaag (3x) Dan ben je morgen beter dan vandaag

This website is using cookies to improve the user-friendliness. You agree by using the website further.