ᗰᕮᑌKᑎIᕮᑌᗯS

RECHTS NEDERLANDS OBJECTIEF NIEUWS

Gravin Eloise van Oranje. Doe gewoon je eigen ding!

Doormeuknieuws

mei 14, 2023

De ophef ontstond toen royaltydeskundige Jeroen Snel in RTL Boulevard zei dat de fotoshoot in badpak een ‘grensgevalletje’ was. Vrijdag zei hij dat hij daarmee doelde op het feit dat ze lid is van de koninklijke familie en dat hij dat ook had gezegd over een mannelijke royal. AD-columnist Angela de Jong vergeleek Eloise met Pamela Anderson naar aanleiding van de uitzending.

Prins Constantijn is het niet eens met de kritiek op zijn dochter. “Mensen zoeken altijd naar commotie. Ik snap niet waarom daar commotie over is”, zegt hij bij Shownieuws. Verschillende BN’ers nemen het voor de gravin op. Via social media spreken ze zich uit middels #magditwelvanjeroensnel en #eloisemagzelfkiezen.

Jeroen Snel zegt in een reactie op het commentaar van Constantijn dat hij met zijn opmerkingen over Eloise en haar badpak ‘wijst op het feit dat de monarchie soms een beetje gewoon aan het worden is’. “Het gaat mij absoluut niet om zijn dochter”, beklemtoont Jeroen in gesprek met het ANP.

“Ik gaf mijn commentaar over het feit dat een lid van de koninklijke familie in badpak verschijnt. Het moet kunnen, alles moet kunnen. Maar het doet misschien wat af aan het beeld dat ik persoonlijk van de monarchie heb.”

Jeroen benadrukt dat hij dit ook zou hebben gezegd als het ging om een mannelijke royal in zwemkleding.

BRON:RTLNIEUWS.NL

This website is using cookies to improve the user-friendliness. You agree by using the website further.