ᗰᕮᑌKᑎIᕮᑌᗯS

RECHTS NEDERLANDS OBJECTIEF NIEUWS

GEERT WILDERS ZAL PREMIER VAN DIT MOOIE LAND WORDEN

Doormeuknieuws

nov 25, 2023 #Geert Wilders, #PVV
Geert Wilders Premier

Ze dachten jarenlang de PVV politiek te kunnen marginaliseren. Rutte beloofde ‘mijn partijtje tot de laatste zetel af te breken’. Kaag beet me toe ‘gelukkig zal u dalen in de peilingen’. Als ik in de Tweede Kamer sprak keken ze in vak K het liefste weg op hun telefoon.

Maar ze vergaten dat ik altijd doorga, nooit opgeef en tegenslagen me alleen maar sterker maken. Dat ik het vak van volksvertegenwoordiger beheers en geniet van het debat. Dat ik voor niets en niemand bang ben. Dat de PVV tussen de mensen staat, hun problemen serieus neemt en benoemt en daarbij gewone mensentaal spreekt.

En nu zijn we met afstand de grootste partij van Nederland geworden. Wat hou ik van Nederland. Zoveel mensen hebben de PVV in hun hart gesloten. En ik hun. Allemaal.

Maar nog steeds snappen sommige politici het niet. Gaat de politieke trucendoos weer open. Wordt vergeten dat als we kans niet zouden krijgen de stem en het democratische mandaat van miljoenen mensen om te zetten in bestuurlijke verantwoordelijkheid, we alleen maar groter en groter zullen worden. Want de geest is uit de fles en gaat er niet meer terug in.

Ik blijf positief en redelijk. Ik zal me blijven matigen. En er voor iedereen zijn. Want de verantwoordelijkheid die ik voel is heel erg groot. De PVV wil bijdragen aan het oplossen van de grote problemen van Nederlanders. Teveel asielzoekers, te weinig woningen, onvoldoende koopkracht en een verschraalde zorg.

Vandaag, morgen of overmorgen, de PVV zal Nederland mee gaan besturen en ik zal premier van dit mooie land worden.

Bron:X Geert Wilders

This website is using cookies to improve the user-friendliness. You agree by using the website further.